HomenieuwsOntsnapt uit La Gomera [1-4]

Reacties

Ontsnapt uit La Gomera [1-4] — 8 reacties

 1. Hoi Marti wat een spannend avontuur. Wel iets waar je later mooie verhalen over kunt vertellen tijdens de Czt borrel. Succes op je laatste etappe groet Marco Stolk.

 2. Hoi Marti,
  Ondanks de lengte heb ik je verhaal naar een handvol mensen doorgestuurd. Op NOS.NL vandaag het verhaal van drie astronauten die na een lange ‘cruise’ op ISS terugkwamen op een veranderde wereld, jouw verhaal heeft ook dat aspect…
  Op dit moment ben je naar de Kanaaleilanden aan het zeilen, ik ben benieuwd of je het kruisen tot in Nederland gaat volhouden en ik blijf je volgen. Goede vaart!
  Bart

  • Je trouwe volgers kunnen zich nu even dichter bij je wanen….ipv AIS nu ook in het echie… voor anker bij Isle of Wight in zicht van de webcam van Alum Bay met de Needles op de achtergrond. Gelukkig voor jou zelf zijn het snapshots… in between heb je nog een beetje privacy…. https://www.needlespleasurecruises.co.uk/live/

 3. Wow Martin, wat een verhaal! Super goed geschreven ook, heerlijk leesvoer! En troost je, je bent niet de eerste die recht tegen een boei aanvaart en we weten helaas uit ervaring dat als een ankerketting eenmaal de vrijheid heeft geproefd, dat deze dan nog nauwelijks te stuiten is. Wat een nachtmerrie met vol tuig en veel stroom! Goede beslissing om het heft in eigen hand te nemen en te vertrekken. Heel veel succes met de laatste etappe!
  Hartelijke groeten,
  Trijnie en Hennie

 4. Tjonge Marti, wat een belevenissen weer! Petje af hoe je dit weer hebt doorstaan hoor. Zo leer je de boot en vooral ook jezelf steeds beter kennen. Oprekken van je eigen grenzen en nieuwe uitdagingen aangaan..pittig zeg. Hopelijk komen er gauw betere winden.
  Veel succes gewenst en blijf gezond, D&D Ketelhaven

 5. Hoi Marti,
  Een prachtig verslag van je zeiltocht.
  Hopelijk blijf je voor de rest van de tocht bespaard
  van coronaperikelen.

  Succes en bedankt!
  Tot ziens.
  Angela en Tonnie

 6. Goed verhaal Marti. Dank daarvoor. Hoop dat jij ook aan Douarnenez weet te ontsnappen. Goede reis verder

 7. Hi Marti goed verhaal!
  Leuk dat je het hele reisverslag met ons deelt.
  Op la Palma niets veranderd.

  Hopen dat je de reis voorspoedig kunt vervolgen en weinig last hebt van de franse vrienden.

  Blijven je volgen,

  Groetjes Rob & Jeannet