HomeRondje AtlanticNog één dagje varen

Reacties

Nog één dagje varen — 7 reacties

 1. Dag Marti, Mike en Wim
  Geweldig jullie en de Arcadia hebben het gered. Een fantastische prestatie, zonder muiterij? neem ik aan.
  Nee hoor, zo te horen kunnen jullie het goed vinden met elkaar en dat heb je op zo’n tocht nodig.
  Geniet nu van de vaste grond onder jullie voeten en fijn dat je nu weer nieuwe ervaringen kunt opdoen, waar je in de toekomst ongetwijfeld met plezier aan terugdenkt. De reisverslagen blijven een genot om te lezen.
  Hartelijke groeten, Wim

 2. Met Sinterklaas in Suriname was jullie wens en da’s gelukt! want zijn verjaardag is echt 6 dec. Geniet van het land en de mensen, heb ik lang geleden ook gedaan. En wat de lekkernijen zullen zijn snap ik, maar of je fantasie m.b.t. ‘aanlokkelijke activiteiten’ uitkomt Marti lees ik graag over als jullie weer verder koersen.
  In Nederland is geschaatst hier en daar, maar voor jullie een warme groet!

 3. Gefeliciteerd Marti en tocht genoten. Toch maar mooi gedaan. Nu vooral genieten van de geneugten van weer aan land.

 4. Spannend zinnetje: ‘hoe jonger des te groter de focus op de aankomst’! Nu ken ik alleen Wim en op basis van van de foto’s die ik van de rest van de bemanning zag, durf ik geen uitspraak over hun leeftijd te doen. Maar wat ik wel weet is dat die focus waarover wordt geschreven met name op Wim van toepassing is. Vanwaar deze overtuiging? Als ik voorstel, en regelmatig doe ik dat, met Wim een biertje te gaan drinken ‘ in de grote stad’ dan beginnen zijn ogingen enorm te glinsteren en straalt het enthousiasme uit zijn gehele lichaamshouding. Dus het moet ‘m wel zijn.
  Is hiermee ook aangetoond overigens dat Wim de jongste van het gezelschap is? Veel plezier aan de vaste wal. Groet Synco

 5. Het zal inderdaad vreemd zijn om straks weer de vrijheid te hebben om te gaan waar je wilt en van jullie eigen kleine ‘bubbel’ af te stappen en mooi om te lezen wat jullie op zee beleven. Dat kleine gebeurtenissen je dag vullen. Veel plezier toch met de aankomst. Groetjes, Desirée

 6. Geweldig, ga genieten van alle verlokkingen van vaste grond onder de voeten. Fijn dat jullie die behulpzame vis de vrijheid weer gegund hebben. Well done drietal!