HomeRondje AtlanticMelancholie en weemoed…

Reacties

Melancholie en weemoed… — 3 reacties

 1. Hoi Heleen en Marti, wat een geweldige reis hebben jullie tot nu toe gemaakt. We duimen dat voor Marti ook het volgende traject voorspoedig verloopt.
  Heleen, sterkte met het vinden van weer je dagelijkse ritme en kijk vooruit naar de herfstvakantie. Liefs, Bas & Lilian

 2. Hoi allebei. Wat waren dat weer een leuke ervaringen! Marti ga jij nu alleen verder of komt er een “opstapper”? En Heleen, dat wennen aan de Nederlandse regelmaat zal wel helemaal niet meevallen, maar je kunt je in ieder geval verheugen op de volgende keer.
  Ook nu weer allerlei herinneringen die bij mij boven komen. Wij voeren van Elba naar de kust in totale windstilte. Op het slaperigste moment bij het aanbreken van de dag, zag ik een schildpad en dolfijnen, maar Marien vond dat, heel blase, niet de moeite waard om boven te komen. Toen ineens 2 spuitende bulten als uit tekeningen in een kinderboek. Marien kwam als een speer naar boven! Wij wisten helemaal niet dat er walvissen waren in de Middellandse zee, maar konden in de almanak (of zo) zelfs uitvogelen welke van de 3 soorten het waren.
  Sterkte Heleen met weer in het gareel lopen en Marti veel plezier in de volgende etappes,
  Hannie

 3. Hallo Heleen en Marti,
  ik heb met veel belangstelling je reisverslag gelezen. Mooi verwoord Heleen.
  ja, dan komt het moment dat voor jou het zeilen erop zit. Goede reis terug en Marti nog veel plezier met de voortzetting van jou reis. Behouden vaart!
  groetjes Rie en Rinus