Home » Het blijft tobben…..

Reacties

Het blijft tobben….. — 3 reacties

 1. Wat een levendige tocht met alle soorten wisselende omstandigheden, die jullie dan ook heel levendig beschrijven. Een heerlijk avontuur! Je vermoeidheid zal wel langzaam verdwijnen Heleen als het ritme er eenmaal in zit.
  Veel plezier, goede wind, af en toe een beetje spannend, maar hoe dan ook behouden vaart!
  Hannie

 2. Hoi Marti en Heleen,
  In je verhaal zit veel spirit en ik herken de bekende ‘Marti’stijl. het zit dus goed tussen de oren en dat is natuurlijk voor zo’n onderneming natuurlijk ook nodig. 27 augustus lijkt ver weg, maar ja als je uren en dagen haast niet vooruit komt, dan lijkt 27 augustus akelig dichtbij.
  De beste wens, die ik jullie nu kan doen is wind en dan natuurlijk het liefst uit noordelijke richtingen.
  Warme en winderige groeten uit Zevenaar.

 3. Nou, als je in een week tijd zover komt dan valt dat tobben nog wel mee vind ik. Marine traffic heeft wat kuren dus ik kan niet zien of Brest binnen bereik is maar als je daar bent zou ik zeker een glas bretonse calvados proberen, is ook erg goed voor koude nachten. Kan Heleen niks leukers verzinnen dan/als Knielen op een bed violen, daar wordt een normaal mens depressief vinden. Als tegenwicht bv Joe speedboat lezen? maar dat zal ze al wel gedaan hebben.
  Hebben jullie een 4 uur’s schema van wachtlopen? Komende week noordelijke wind in de Golf van Biscaye, wndkr. 3-4 Gunstig voor jullie?
  Zit je eigenlijk wel te wachten op ouehoerderige mailtjes ?

  Wim