HomeRondje AtlanticGevangen

Reacties

Gevangen — 2 reacties

 1. Hallo alle 2, wat een verhaal maar leuk om te lezen als jullie toch Spanje aan kunnen doen zien we elkaar misschien nog.
  Zoals Marti weet vaar ik geen lange stukken meer met Wouter mee maar toer met de Camper dezelfde kant op en zien we elkaar heel regelmatig, langs de Spaanse noord kust is de wind erg onregelmatig niet om lekker op te schieten voor hem,
  vandaag is hij uit Ria de Viveiro/Puerto de Celeiro vertrokken richting
  A CORUNA waarschijnlijk kost het hem 2 dagen gezien de wind.
  Intussen ben ik in Santiago beland op een echte camping, mijn eerste in Spanje na Frankrijk, langs de noord Spaanse kust vind je geen campings behalve die voor tentjes ergens hoog op de berg wel prima camperplaatsen waar ik de auto gewoon kon laten staan om aan boord te stappen.
  Hier heb ik voor het eerst na Frankrijk weer wifi en kan ik een beetje aanrommelen met mijn lap-top foto’s ordenen enz.
  Mijn reisgezellin moest weer terug naar huis maar mijn siamees James blijft trouw meegaan in de Camper en aan boord tot plezier van omstanders als Wouter met hem gaat wandelen want dan hangt hij over zijn schouders en blijft daar lekker hangen.
  Voorlopig zal het van mijn kant wel weer een tijdje rustig blijven gezien de mogelijkheden van wifi maar tot zo lang veel plezier samen, mooi weer en goede tocht. yvon.

 2. In ieder geval is Heleen goed gearriveerd. Veel plezier en een voorspoedige thuisreis. Wij zijn weer thuis. Laatste 7 weken boven de 35°C, meer dan 200 bosbranden en in Rome drinkwater op rantsoen.